Banner1Banner2Banner3Banner4Banner5Banner6Banner7Banner8Banner9

Aktuelt

Bøgdacup og bankett 20. august

Nå er vi klare for å endelig arrangere bøgdacup og bankett igjen, så dra med dere folket og meld dere på! Arrangør er Sparbu IL, og alt overskudd fra dagen går til nytt kunstgressdekke⚽️

Trim- og sykkelkarusellen starter 1. mai

Er du klar? Trim- og sykkelkarusellen starter 1. mai. Benytt gjesteboka for registrering av dine besøk på våre trim- og sykkelposter.

Kontingent 2022

Sparbu idrettslag sender i disse dager ut kontingent for medlemskap for 2022. Enkeltmedlemskap 200,- familiemedlemskap 400,-. Alle som var medlem 31/12-2021 vil få tilsendt kontingent.

Opptak og presentasjon fra Folkemøtet 16. juni 2020

16. juni ble ny skole og barnehage presentert på folkemøtet i samfunnshuset på Mære. Mange tok seg til til å møte opp og noen fulgte også med via Teams.

Sparbu ILs klubbkveld

Mandag 24. februar hadde Sparbu idrettslag klubbkveld. Små og store idrettsutøvere ved Sparbu IL møtte opp for prøving av den nye Sparbu kolleksjonen samtidig som det ble spist kveldsmat og kjøpt lodd.

Premieskapet

Har du sett premieskapet til Sparbu IL? Det er digitalisert og tilgjengelig.

10 000,- til Sparbu IL

14. oktober ble Sparbu IL trukket ut som vinner av klubben i Mitt hjerte. Gjennom hele perioden(13. - 26. oktober) "Klubben i mitt hjerte" har vi nesten hver dag klart å skaffe 50 stemmer. Alle som er engasjerte i Sparbu IL skal være stolte over at vi har klart å ha et engasjement og vist at vi har klubben i vårt hjerte. Premien kommer godt med i det videre arbeidet, trivsel mulighet omsorg trygghet samhold.

Skrevet om Sparbu

Mylder er adressen for å se hva som blir skrevet om Sparbu i media. Vi har også samlet noen andre interessant artikler om Sparbu på denne siden.

SnapChat Instagram Facebook Min idrett
Slagord