Banner1Banner2Banner3Banner4Banner5Banner6Banner7Banner8Banner9
arrow_upward Sparbu Småbåthavn AL
Priser og vilkår
Meld din interesse her

24 nye båtplasser selges nå! **UTSOLGT**

Meld din interesse ved å registrere deg HER. Fristen var satt til 10. april 2013, men det er fortsatt noen ledige plasser. Nå er det "førstemann til mølla" som gjelder.

Priser og vilkår for salget kan du lese om HER.

 

Sparbu Småbåthavn AL har planene klare for utvidelse av småbåthavna i Landvikbukta. Dagens anlegg på 24 båtplasser blir fordoblet til 48 når den nye brygga er på plass. Den nye brygga kommer som et eget frittstående anlegg ved siden av eksisterende brygge.

Nybrygga (Brygge 2) er av typen Ørsta Marina Systems. Det er samme leverandør som vi har hatt på Brygge 1. Ørsta har et solid produkt som vi har god erfaring med. Landgangen vil være en kombinasjon av steinfylling og trebrygge fundamentert med pæling. Brygga vil ha uttak for vann og strøm.

Hver båtplass vil være 6 meter lang og 2,5-2,6 m brei. Det blir 12 like plasser på hver side. Eksakt båtplass tildeles ved loddtrekning. Alle båtplassene er like store, men mindre justeringer på bredde kan evt. gjøres etter avtale med andelseier som har båtplass ved siden av.

Nye andelseier i denne salgsrunden vil få en båtplass på Brygge 2. Andelseiere i Brygge 1 som ønsker plass på den nye brygga, må evt. selge sin plass på Brygge 1 og kjøpe plass på Brygge 2.

 

 

 

SnapChat Instagram Facebook Min idrett
Slagord